Στη Θεσσαλία 34 εκατ. ευρώ για επιδιόρθωση ζημιών

«ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 16:30

Εργα συνολικού προϋπολογισμού 34 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Φεβρουαρίου σε όλη τη Θεσσαλία.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σημείωσε ότι «με στρατηγική και προγραμματισμό των Τεχνικών Υπηρεσιών των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων καταφέραμε να εντάξουμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έργα αποκατάστασης από τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου, ύψους 34 εκατ. ευρώ. Αυτό έγινε βάσει της καλής συνεργασία που έχουμε με τον αν. υπουργό κ. Α. Χαρίτση.

Βέβαια τα χρήματα δεν επαρκούν για την αντιμετώπιση όλων των ζημιών, αλλά ξεκινάμε με αυτά όπως έχουν κατανεμηθεί στα πιο επείγοντα έργα που πρέπει να γίνουν σε όλη τη Θεσσαλία. Πρόκειται για έργα στον Πηνειό, τον Πάμισο, τον Ενιπέα, στην Κάρλα, στο Πήλιο, και όπου υπάρχει άμεση ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τη Θεσσαλία από ακραία καιρικά φαινόμενα».

Ο κ. Αγοραστός δεν παρέλειψε όμως να σχολιάσει τον χρόνο που χάνεται εξαιτίας της γραφειοκρατίας υποστηρίζοντας ότι «η γραφειοκρατία σπάει κόκαλα. Απ’ τη στιγμή που βγαίνει ο ανάδοχος μέχρι να υπογράψουμε τη σύμβαση, περνάνε επτά μήνες. Συνεπώς χρειάζεται αλλαγή του νόμου, ώστε τα έργα να γίνονται στην ώρα τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass