Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές του Μουζακίου

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2018 17:04

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνεχίζονται με επιτυχία τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές του Δήμου Μουζακίου με τη συνεργασία του Αστυνομικού Τμήματος, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, των σχολών οδηγών του Μουζακίου και των συλλόγων διδασκόντων σχολείων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός επισκέφθηκε επί τόπου στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής το μάθημα που γινόταν υπό την επίβλεψη Αστυνομικού του Α.Τ. Μουζακίου στους μικρούς μαθητές της Γ' και Δ' τάξης του 2ου δημοτικού σχολείου Μουζακίου.

Μετά τη συζήτηση που είχε ο κ. Κωτσός με τους μικρούς μαθητές, το Διευθυντή του Σχολείου κ. Νίκο Πάνου, τους δασκάλους και τον αστυνομικό τόνισε τα παρακάτω:

«Θεωρούμε επιβεβλημένη την εκπαίδευση των μαθητών μας σε ζητήματα κυκλοφοριακής αγωγής, ώστε να καταστεί η μετακίνησή τους ασφαλής ή πεζή, ή με τα ποδήλατά τους, ή ακόμη και με τα μηχανάκια. Καλώ όλους τους διευθυντές των σχολείων του δήμου μας, όπως επίσης και των γυμνασίων να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που παρέχει το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής προκειμένου να εμφυσήσουμε την κυκλοφοριακή συνείδηση στα παιδιά μας»

Σχετικά Άρθρα