«Με το ποδήλατο στη δουλειά»

Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 17:22

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Την μεγάλη αγάπη των Καρδιτσιωτών για το ποδήλατο που αποτελεί το αγαπημένο μέσο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις επιβεβαίωσε ο φιλικός διαγωνισμός «Με το ποδήλατο στη δουλειά» που διοργάνωσε η ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, του Δικτύου  CIVINET CY-EL για τη βιώσιμη κινητικότητα και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατιστών.


Ο διαγωνισμός ήταν μια ανοικτή πρόσκληση – πρόκληση προς όλους να πάνε με το  ποδήλατο στη δουλειά τους, για ένα μήνα και συγκεκριμένα για το διάστημα από 1η Μαΐου - 31 Μαΐου. Η Καρδίτσα επικράτησε σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού:
- Πρώτη πόλη σε αριθμό συμμετεχόντων και σε αριθμό διανυθέντων χιλιομέτρων.
- Πρώτος φορέας ( Δήμος Καρδίτσας) σε συμμετέχοντες εργαζόμενους και διανυθέντα χιλιόμετρα με το ποδήλατο προς και από το χώρο εργασίας τους κατά τη διάρκεια του Μαΐου.
-Πρώτες δύο ομάδες.
 Το Σάββατο 9 Ιουνίου σε γνωστό ποδηλατικό στέκι της Αθήνας η ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ Κοινότητα διοργάνωσε εκδήλωση για την απονομή των βραβείων στους πρώτους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας & Δράσεων Νεολαίας κ. Βασ. Κουρκούνας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο για την πόλη της Καρδίτσας και εισέπραξε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για την πόλη μας που θεωρείται πανελλαδικά πόλη – πρότυπο, όσον αφορά τις υποδομές για τη χρήση του ποδηλάτου και την αγάπη των κατοίκων της γι' αυτό, κάτι που έχει ιδιαίτερα θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass