Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Χρ. Καλούσιος νέος πρόεδρος στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2018 15:16

Ο κ. Χρήστος Καλούσιος είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά τη συγκρότηση σε σώμα, του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του περασμένου Σαββάτου.

Αναλυτικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Αστυνόμος Α΄ Καλούσιος Χρήστος. Α΄ Αντιπρόεδρος Αστυνόμος Α΄ Αναδιώτης Ελευθέριος. Β΄ Αντιπρόεδρος Αστυνόμος Β΄ Στάθη Ιωάννα. Γενικός Γραμματέας Αστυνόμος Α΄ Καραφυλλίδης Νικόλαος. Ειδικός Γραμματέας Αστυνόμος Α΄ Οικονόμου Παναγιώτης. Ταμίας Υπαστυνόμος Β΄ Κουπατσιάρας Μιχαήλ και, μέλη: Αστυνόμος Β΄ Μπαρακόπουλος Αστέριος, Ανθυπαστυνόμος Ζηλιούδης Πασχάλης, Αστυνόμος Α΄ Τσιώλης Ιωάννης.

Από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ορίσθηκαν ως αρμόδιοι σε ειδικότερα θέματα: Για θέματα Αξιωματικών Ν.3686/2008 και Ανθυπαστυνόμων ο Ανθυπαστυνόμος Ζηλιούδης Πασχάλης. Για θέματα των μελών της Δ.Α. Λάρισας ο Α/Β΄ Μπαρακόπουλος Αστέριος. Για θέματα των μελών της Δ.Α. Μαγνησίας ο Α/Α΄ Αναδιώτης Ελευθέριος. Για θέματα των μελών της Δ.Α. Τρικάλων ο Α/Α΄ Τσιώλης Ιωάννης. Για θέματα των μελών της Δ.Α. Καρδίτσας η Α/Β΄ Στάθη Ιωάννα.

Αφού ολοκληρώθηκε η ανάδειξη των οργάνων του νέου Δ.Σ., προσήλθαν από την απερχόμενη διοίκηση ο πρώην πρόεδρος Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος και ο πρώην αντιπρόεδρος Αστυνόμος Α' Σεραφείμ Καφετζής. Ο κ. Χαρακόπουλος συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους και αφού τους ευχήθηκε «γόνιμη και δημιουργική θητεία», τους προέτρεψε να αγωνίζονται «ενωμένοι ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των συναδέλφων», δηλώνοντας επίσης ότι θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στους συνδικαλιστικούς αγώνες παρέχοντας με ευχαρίστηση την εμπειρία του στους νέους συνδικαλιστές.

Σχετικά Άρθρα