Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εργα 31,2 εκατ. ευρώ στα Φάρσαλα

«ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ, ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2018 17:10

Τα έργα που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα Φάρσαλα επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε το Κλειστό Γυμναστήριο όπου ξεκινάει το έργο της αντικατάστασης της στέγης και το Γήπεδο Ποδοσφαίρου όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το έργο της αντικατάστασης του αγωνιστικού χλοοτάπητα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε και ενημερώθηκε από τους κατασκευαστές για την πορεία των έργων που αφορούν στην αποκατάσταση ζημιών και κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων σε ρέματα στα όρια του Δήμου Φαρσάλων, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ και της ανακατασκευής, βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου της παλαιάς Εθνικής Οδού Βόλου – Φαρσάλων, προϋπολογισμού 6,8 εκατ. ευρώ.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τα έργα που επισκέφτηκε επισήμανε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα Φάρσαλα έχει χρηματοδοτήσει και υλοποιεί έργα συνολικού προϋπολογισμού 31,2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για έργα ουσίας που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη ενώ παράλληλα θωρακίζουν τις περιουσίες και εργασίες των κατοίκων από πλημμυρικά φαινόμενα. Βελτιώνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Φαρσάλων γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στους νέους, στους αθλητές όλων των ηλικιών και στους αθλητικούς συλλόγους. Υλοποιούμε ένα μεγάλο έργο που αφορά στο οδικό δίκτυο της παλαιάς Εθνική Οδού Βόλου – Φαρσάλων ενισχύοντας έτσι τον βαθμό ασφάλειας στις μετακινήσεις των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων των επιχειρήσεων. Θα ήθελα να τονίσω, ακόμη, πως αν το Υπουργείο Υποδομών είχε ολοκληρώσει τις μελέτες για τον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων εμείς ως Περιφέρεια είμαστε έτοιμοι να το εντάξουμε σε χρηματοδοτικό εργαλείο για να αρχίσει να κατασκευάζεται σταδιακά. Στις 20 Αυγούστου πρόκειται να ξεκινήσει το έργο που αφορά στη συντήρηση του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ».

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα