Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας ενισχύει τους πυρόπληκτους

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 18:00

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας συγκεντρώνει από τις 24/7 είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία στέλνονται στους Δήμους της Αττικής για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων.

Συγκεκριμένα: Συγκινητική ήταν και παραμένει η ανταπόκριση φορέων και πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Καρδίτσας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση και την στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Αττική .

 Ήδη από την επομένη μέρα της καταστροφής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου έσπευσαν φορείς και επιχειρήσεις της Καρδίτσας , αλλά και μεμονωμένοι πολίτες για να προσφέρουν αναγκαία είδη, σύμφωνα και με τη λίστα των αναγκών που κατέγραψαν οι κοινωνικές υπηρεσίες των πυρόπληκτων Δήμων της Αττικής.

 Μεταξύ άλλων πρόσφεραν είδη το Εργατικό Κέντρο, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας- ΑΣΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας- ΑΣΑ, η Λέσχη 4Χ4, ο Σύλλογος φιλάθλων ΑΕΚ, η Αερολέσχη "Ίκαρος", η Κλινική "Κασταλία"

το Κέντρο ειδικής αγωγής "Πυξίδα", ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γοργοβιτών, Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου, Σύλλογος νέων Καλλιφωνίου "ΕΝ ΔΡΑΣΗ"η επιχείρηση SOUND CENTER- Δημήτρης Πούλιος, η Λέσχη ανάγνωσης "Σοφά...δες", ο Δήμος Μουζακίου και πολλοί συμπολίτες.

 Τα είδη καταγράφονται, συσκευάζονται και αποστέλλονται τμηματικά στους δήμους Ραφήνας, Μαραθώνα και Μεγάρων αναλόγως με τις ανάγκες που προκύπτουν.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass