Δράσεις στα Τρίκαλα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 18:31

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στα Τρίκαλα, με έμφαση στην αλλαγή της νοοτροπίας και σε νέες δράσεις για το κυκλοφοριακό. Σε αυτό το πνεύμα προωθεί δράσεις ο Δήμος Τρικκαίων με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2018.

Με δεδομένο το φετινό σύνθημα «Μίξη και Κίνηση», ο Δήμος ετοιμάζεται να κινηθεί σε δύο επίπεδα, όπως ανακοινώθηκε. Το ένα, οι εκδηλώσεις που απευθύνονται σε πολίτες και μαθητές για να εμπεδωθεί η βέλτιστη κυκλοφοριακή συμπεριφορά. Το δεύτερο, η συσχέτιση της γιορτής με τις πρωτοβουλίες του Δήμου Τρικκαίων για το κυκλοφοριακό (προτάσεις για ποδηλατόδρομους, Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας, προγράμματα ηλεκτρικών οχημάτων, παρεμβάσεις στην πόλη κ.α.). Σε συνάντηση συζητήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και θέματα που σχετίζονται με τον συνδυασμό των δράσεων του Δήμου με τις εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα. Πρόκειται για δράσεις που θα «αναμειγνύουν» τον πολιτιστικό χαρακτήρα με την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας για το κυκλοφοριακό στα Τρίκαλα, σε συνδυασμό με τις μελετημένες δράσεις του Δήμου Τρικκαίων.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass