«…Οι νεράιδες των ευχών» στη φετινή «Παυσιλυπούπολη

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 17:04

Βγαλμένη από τα πιο αγαπημένα παραμύθια των παιδιών θα είναι η φετινή Παυσιλυπούπολη, το θεματικό πάρκο που οργανώνει για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Καρδίτσας στο άλσος του Παυσιλύπου, θέλοντας να δημιουργήσει μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη για τους δημότες και να αυξήσει την επισκεψιμότητά της, προσελκύοντας την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της «Παυσιλυπούπολης», Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σωτηρία Μπακαλάκου και Κων/νος Ψημμένος οι οποίοι έχουν αναλάβει την οργανωτική ευθύνη των εκδηλώσεων τόνισαν οτι η φετινή «Παυσιλυπούπολη» με θέμα «Το μαγεμένο δάσος και οι νεράϊδες των ευχών» θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή και με περισσότερες εκδηλώσεις και δράσεις που θα απευθύνονται και σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Εξέφρασαν παράλληλα την πεποίθησή τους οτι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσπάθειες της ομάδας των αιρετών και των εργαζομένων του Δήμου, καθώς των και εθελοντών που εργάζονται εδώ και μήνες για τις κατασκευές και την προετοιμασία των εκδηλώσεων.

«…Είμαι βέβαιος οτι το «Νεραιδοχώρι» με τις νεράϊδες και τους ήρωες των παραμυθιών που θα βρίσκονται στο πάρκο, το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων στα θεματικά σπίτια του πάρκου, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης σε συνδυασμό με την ενίσχυση του εορταστικού διάκοσμου και φωτισμού θα δημιουργήσουν μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα στην Καρδίτσα την φετινή εορταστική περίοδο” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξάκος.

Η κ. Μπακαλάκου με τη σειρά της τόνισε ότι πέρα από την πολύμηνη προσπάθεια για την προετοιμασία των εντυπωσιακών κατασκευών και την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν την φετινή «Παυσιλυπούπολη» θα δοθεί μεγάλη έμφαση και στην προβολή της εντός και εκτός των ορίων του Δήμου με πρωτότυπο σχεδιαστικά επικοινωνιακό υλικό. Αποκάλυψε επίσης και κάποια από τα σχέδια για την πύλη και τα θεματικά σπιτάκια της φετινής Παυσιλυπούπολης.

Τέλος ο κ. Ψημμένος υπογράμμισε ότι παράλληλα με την ενίσχυση του φωτεινού και εορταστικού διάκοσμου της πόλης θα δοθεί έμφαση και στον στολισμό όλων των Κοινοτήτων, ώστε το εορταστικό κλίμα να διαχέεται σε όλο το Δήμο.

KAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass