«Μπαλαρίνα», τσίκνα και εμπορικά…

ΣΤΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2018 18:30
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΡΙΚΑΛΑ

Το Πανηγύρι, το Παζάρι, η ετήσια συνάντηση της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας, ετοιμάζεται να δεχθεί τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες στις Καρυές.

Δημοπρασίες, ετοιμασίες, συμφωνίες, είναι όλα έτοιμα, σύμφωνα με το Δήμο Τρικκαίων, έχοντας ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των εμπορικών παραγκών. Ήδη, ένα μεγάλο μέρος των εμπόρων βρίσκεται στα Τρίκαλα και πλήθος εμπορευμάτων, διαφορετικών ειδών και τομέων, έχουν αρχίσει να τοποθετούνται. Από τις 14 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο, το Παζάρι αποτελεί το σημείο αναφοράς για τη νέα χρονιά. Το λούνα παρκ περιμένει τους μικρούς φίλους, για να διασκεδάσουν με τον δικό τους τρόπο στα γνωστά και στα νέα παιχνίδια, όντας το σημείο από το οποίο περνούν όλοι οι επισκέπτες. Δίπλα, τα γειτονικά καταστήματα με χαλβά, λουκάνικο και σουβλάκι, βρίσκονται ήδη επί ποδός για να υποδεχθούν την εξαιρετικά αυξημένη πελατεία. Το συγκεκριμένο παζάρι λειτουργεί από τον Μεσαίωνα, ως μετεξέλιξη της προϊούσας ζωοπανήγυρης (η οποία αναβιώνει πλέον στο Ριζαριό). Οι χιλιάδες επισκέπτες από την πόλη των Τρικάλων και τα χωριά και πόλεις όλου του κάμπου, βολτάρουν, ψάχνουν τις εκπλήξεις και τις ευκαιρίες, υποδέχονται το φθινόπωρο, διασκεδάζουν και απολαμβάνουν το πιο διάσημο παζάρι της χώρας: το μοναδικό που έχει δικό του τραγούδι, δείγμα της μέγιστης λαϊκής του αποδοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass