«Βασικό κριτήριο συμμαχιών η σταθερότητα της χώρας»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 17:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

«Το «Κίνημα Αλλαγής» συστάθηκε για να ανοίξει έναν νέο ορίζοντα για την πορεία της χώρας η οποία αυτή την περίοδο έχει απόλυτη ανάγκη την σταθερότητα και την πραγματική ανάπτυξη» τονίστηκε σε πολιτικής εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Καρδίτσα η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του «ΚΙΝ.ΑΛ.» με ομιλητές τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος κ. Κατερίνα Μπατζελή.

Σε δήλωσή της η κ. Μπατζελή επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Επιθυμούμε να θέσουμε το επίκεντρο ενός νέου πολιτικού διαλόγου στο πολιτικό σύστημα. Στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι να ανατάξει τη χώρα μαζί με όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές συμμαχίες. Για τον επαναπροσδιορισμό του πολιτικού συστήματος που σήμερα δέχεται την κατακραυγή του κόσμου, οφείλουμε να πείσουμε την κοινωνία να δεχτεί τον οργανωμένο πολιτικό διάλογο και πάνω από όλα τα νέα πολιτικά κόμματα να αρθρώσουν πολιτικό λόγο που να εμπνέει. Πολιτικές που αναλώνονται σε εμφυλιακού τύπου διάλογο, σε παραϊστορίες, σε οικογενειοσκανδαλολογίες δεν οδηγούν πουθενά».

Σε ότι αφορά σε επικείμενες συμμαχίες η κ. πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε πως «οι συμμαχίες σε επίπεδο κοινοβουλίου θα κριθούν από πολλούς παράγοντες και ο πρώτος παράγοντας είναι η σταθερότητα της χώρας»

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε ότι « η δημαγωγία και ο λαϊκισμός οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο. Μια κρίση που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Έφτασε η ώρα να ειπωθούν προτάσεις που θα βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο. Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται σύμπνοια και ομοψυχία. Η Φώφη Γεννηματά είχε προκρίνει μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Δεν εισακουστήκαμε δυστυχώς. Προέρχομαι από ένα κόμμα που όταν χρειάστηκε να σηκώσει το βάρος της σωτηρίας της χώρας το έκανε. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στην κυβέρνηση 2009-2011. Είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο. Τον δρόμο που χάραξε η κυβέρνηση 2009-11 ακολούθησε η κυβέρνηση Παπαδήμου, η κυβέρνηση Σαμαρά και η «πρώτη φορά αριστερά» του κ.Τσίπρα. Ολες οι κυβερνήσεις πορεύθηκαν στον δρόμο που ανοίξαμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass