Ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων

ΣΕ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2018 17:02

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δύο έτοιμες μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων έχει ο Δήμος Μουζακίου και αφορούν στα κτίρια των Δημοτικών Σχολείων Αγναντερού, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και Φαναρίου προϋπολογισμού 264.000 ευρώ.

Τα έργα θα προταθούν για χρηματοδότηση στην προκήρυξη που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικών και Δημόσιων κτιρίων.

«Η Δημοτική μας Αρχή έχοντας σε υψηλή προτεραιότητα την εκπαιδευτική διαδικασία  έχει  υλοποιήσει και δρομολογεί μία σειρά από έργα αναβάθμισης των εκπαιδευτικών υποδομών στον Δήμο Μουζακίου. Ήδη έχουν κατασκευαστεί 4 καινούριες σχολικές μονάδες (2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου, 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Μουζακίου, Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, επί δημαρχίας κ. Γιάννη Παπακώστα) έχουν αναβαθμιστεί 4 σχολικές μονάδες από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ (Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου, Νηπιαγωγείο Μαυρομματίου, ΕΠΑΛ Μουζακίου και Παιδικός Σταθμός Μουζακίου). Τώρα έχουμε έτοιμες τις μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση δύο επί πλέον σχολικών μονάδων, του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού και του Δημοτικού Σχολείου Φαναρίου. Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε όπου οι πόροι της Αυτοδιοίκησης έχουν περικοπεί σε ποσοστό άνω του 65% η δημοτική μας αρχή προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της τοπικής μας κοινωνίας αξιοποιώντας το σύνολο των διαθέσιμων χρηματοδοτικών πηγών (ΕΣΠΑ, ΠΕΠ, ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, κλπ)  προκειμένου να υλοποιηθούν έργα στο Δήμο Μουζακίου» δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κωτσός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass