Στο Μουζάκι το… αλεξίπτωτο πλαγιάς

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 18:15

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το Αεραθλητικό Σωματείο ΑΔΥΘΕ (Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας) με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου διοργανώνουν το τριήμερο 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018,τον Πανελλήνιο Φιλικό αγώνα Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, «MOUZAKI XC ParaRace 2018 -Tandem X/C &Task Training».

Λάτρεις της αεράθλησης, μέλη Σωματείων από όλη την Ελλάδα θα απογειωθούν από το πεδίο της Τ.Κ.Πορτής και θα πραγματοποιήσουν πτήσεις πάνω από την οροσειρά του Κόζιακα, «χρωματίζοντας» τους ουρανούς της περιοχής μας!

Σημειώνεται ότι Φιλικός αγώνας Αποστάσεων Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει την αφετηρία για την ένταξη τέτοιου Τύπου αγώνων από την επόμενη κιόλας χρονιά, στο πρωτάθλημαFAI.

Με αφορμή την διοργάνωση έδωσαν συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός με τον πρόεδρο της Αερολέσχης Δυτικής Θεσσαλίας κ. Τρύφωνα Χατζόπουλο και μέλη της Αερολέσχης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Κωτσός, μίλησε για μια πολύ σημαντική διοργάνωση μέσω της οποίας θα προβληθού ο Δήμος Μουζακίου και οι δυο πίστες εφόρμησης της Πορτής και του Αγίου Αθανασίου στον Ελληνόπυργο.

Αναφερόμενος στις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος για την προώθηση της αεράθλησης στην περιοχή, επισήμανε ότι ήδη έγιναν βελτιωτικές παρεμβάσεις στις πίστες, ενώ στους μελλοντικούς στόχους είναι η περαιτέρω ανάδειξη των φυσικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Για τον Δήμο – πρόσθεσε - είναι προτεραιότητα ο χαρακτηρισμός του ως πυρήνας υλοποίησης πολυποίκιλων αθλητικών δράσεων και γεγονότων, διότι έτσι εξυπηρετείται η κυρίαρχη επιδίωξη της Διοίκησης που είναι η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και η τοπική ανάπτυξη.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Κωτσός υπογράμμισε το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν αθλητικοί σύλλογοι από όλη τη χώρα, αλλά και εθνικές ομάδες για να πραγματοποιήσουν τις προετοιμασίες τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, με επίκεντρο το γήπεδο και το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου.

Ειδικά για το αλεξίπτωτο πλαγιάς είπε ότι είναι ένα σπουδαίο άθλημα που προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις και δίνει την δυνατότητα να δει κανείς την περιοχή από ψηλά έχοντας συνολική εικόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ερχόμενη Παρασκευή είναι ημέρα προπόνησης για τους δεκάδες συμμετέχοντες αεραθλητές, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass