Αλλαγές στη διοικητική σύνθεση του ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας

ΝΕΟΙ Γ.Γ. ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2018 15:28

Αλλαγές στη σύνθεση των οργάνων διοίκησης του τοπικού ΤΕΕ δρομολογήθηκαν κατά την Ειδική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα γ.γ. της Διοικούσας επιτροπής αναδείχθηκε ο Αστέριος Νάρης διαδεχόμενος τον Βασίλη Γερογιάννη και αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας ο Νικ. Χριστόδουλος στη θέση του Αχιλλέα Κέλλα.

Σε δηλώσεις τους, απερχόμενοι και νέοι διοικητικοί τόνισαν:

-Ο Αχ. Κέλλας: «Ευχαριστώ το προεδρείο για την αγαστή συνεργασία και τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία στον αντικαταστάτη μου και υπόσχομαι πως θα εξακολουθήσω να εργάζομαι για το κοινό συμφέρον των μηχανικών, που βάλλονται από παντού, μέσα σε δύσκολες συγκυρίες».

-Ο Νικ. Χριστόδουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την εκλογή μου. Η τιμητική πρόταση που μου έγινε και στη συνέχεια η ψήφος εμπιστοσύνης προκαλεί σε μένα ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη, καθώς μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα, κόντρα στο κλίμα της απαξίωσης κάθε συλλογικής έκφρασης».

-Ο Βασίλης Γερογιάννης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία, τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τον πρόεδρο και τα μέλη της Αντιπροσωπείας και, ιδιαίτερα, τα διοικητικά στελέχη του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας για την υποστήριξη. Εύχομαι στον αγαπητό συνάδελφο, νέο γενικό γραμματέα της ΔΕ, καλή θητεία και επιτυχία στο έργο του».

-Ο Αστέριος Νάρης: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη συνεδρίαση για την εκλογή γενικού γραμματέα. Ευχαριστώ τον απερχόμενο γενικό γραμματέα, τον εξαίρετο συνάδελφο και φίλο Βασίλη Γερογιάννη, το ύφος και ήθος του οποίου μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να οδεύουμε όλοι μας, για να οδηγήσουμε τους μηχανικούς και το Τ.Ε.Ε. ένα βήμα πιο μπροστά».

-Ο Νικ. Παπαγεωργίου, πρόεδρος της Δ. Ε. του Τμήματος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο τους απερχόμενους για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα όσο και για τη συμβολή τους στα δρώμενα του Τμήματος. Εύχομαι στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν από σήμερα, καλή και παραγωγική θητεία, προς όφελος των διπλωματούχων μηχανικών και του τεχνικού κλάδου γενικότερα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων των Μηχανικών, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους και την ενίσχυση του επαγγελματικού τους αντικειμένου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass