Εννέα συλλήψεις πολιτών από την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2015 10:45

Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «στις αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (31.07.2015) από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, συμμετείχε ο απαιτούμενος αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών που είχαν ως αντικείμενο τον έλεγχο ατόμων, την προσαγωγή υπόπτων και τη σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν 673 άτομα, εκ των οποίων 594 ημεδαποί και 79 αλλοδαποί, 494 οχήματα, 8 επιχειρήσεις σκραπ και 3 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Προσήχθησαν 32 άτομα και συγκεκριμένα 20 ημεδαποί και 12 αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν 9 άτομα και συγκεκριμένα: Ένας ημεδαπός για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Δύο ημεδαποί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Δύο ημεδαποί,σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστική απόφαση και βούλευμα για απάτη και κλοπή. Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελληνική Επικράτεια. Ένας ημεδαπός, για πρόσληψη και απασχόληση ατόμου, το οποίο στερούταν πιστοποιητικού υγείας. Ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, κατά την εργασία του σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Βεβαιώθηκαν 160 παραβάσεις και συγκεκριμένα: Μία παράβαση του αδικήματος της κλοπής. Τρεις παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Δύο παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Δύο παραβάσεις υγειονομικής διάταξης. Έξι παραβάσεις για επαιτεία. Εκατόν σαράντα έξι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ήτοι: 1 για μέθη, 12 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 4 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 9 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 5 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 1 για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, 5 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, 105 λοιπές παραβάσεις.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και βουπρενορφίνης. Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass