Στη Σκιάθο ο εμίρης του Κατάρ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 19:07 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Αυγ 2015 19:12

Βλέμματα θαυμασμού προσελκύει η εντυπωσιακή θαλαμηγός «Katara» η οποία ανήκει στον εμίρη του Κατάρ Σεΐχ Χαμάντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι.

Το εντυπωσιακό σκάφος ήταν χθες αραγμένο ανάμεσα στις παραλίες Μάραθα και Κουκουναριές της Σκιάθου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι υψηλοί επισκέπτες της Σκιάθου, θα παραμείνουν επί μια εβδομάδα στην περιοχή.Η εντυπωσιακή θαλαμηγός, που βρίσκονταν προηγουμένως στην Κωνσταντινούπολη, επισκέπτεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Σκιάθο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής κρουαζιέρας που πραγματοποιεί o πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ και η οικογένειά του.

Κάτοικοι της Σκιάθου αναφέρουν ότι η παρουσία του σεΐχη αλ Θανί είναι διακριτική, καθώς απολαμβάνει τις ομορφιές της Σκιάθου μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, στην πολυτελή θαλαμηγό, που εντυπωσιάζει όσους την αντικρίζουν.. 

Πάει για "fast track" αγορά στο νησί;

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρωθυπουργός του Κατάρ επισκέπτεται το νησί της Σκιάθου για τις καλοκαιρινές του διακοπές.Προσπαθεί να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού όσο τα παιδιά του κολυμπούν στις παραλίες του νησιού- υπό το βλέμμα των πολυάριθμων ανδρών ασφαλείας που συνοδεύουν την οικογένεια- ο ίδιος έχει έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της οικογένειας Γουλανδρή, στην οποία ανήκει μεγάλη έκταση στην περιοχή Κρασσά της Σκιάθου.Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Τζασίμ Αλ Θανί από το καλοκαίρι του 2012 έχει εκφράσει την επιθυμία να την αποκτήσει και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και φέτος.Η πρωθυπουργική οικογένεια του Κατάρ με την πολυάριθμη συνοδεία της βρίσκεται ήδη μια εβδομάδα στη Σκιάθο. Το πολυτελές σκάφος «Αλ Μιργκάμπ» έχει αγκυροβολήσει στην παραλία Μάραθα, σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές.Το πλωτό παλάτι, μήκους 140 περίπου μέτρων, το οποίο έχει Έλληνα καπετάνιο, είναι το όγδοο μεγαλύτερο του κόσμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο παιδιά του Καταριανού πρωθυπουργού καθημερινά εγκαταλείπουν, με συνοδεία φυσικά, τη θαλαμηγό και επισκέπτονται τις παραλίες του νησιού, ενώ δύο βραδιές η οικογένεια δείπνησε σε εστιατόρια του νησιού: στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Skiathos Palace” και στο «Καρνάγιο» στη χώρα.

Πηγή newpost.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass