Τα θέματα των τριτέκνων στην Αποκεντρωμένη

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2014 15:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:51

Για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τις πολυμελείς οικογένειες με τρία παιδιά, έγινε συζήτηση στη συνάντηση της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη και αντιπροσώπων συλλόγων μελών της ΟΠΟΤΤΕ (Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας, Φαρσάλων, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), στη Λάρισα. Σε δελτίο τύπου των τριτέκνων αναφέρονται και τα εξής:

«Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του συλλόγου τριτέκνων νομού Λάρισας και διήρκεσε μία ώρα. Κατά την διάρκεια αυτής, έγινε συζήτηση εκτενής και αναλυτική αναφορά σε όλα τα θέματα ανά υπουργείο μέσα σε ένα θετικό κλίμα και διάθεση της κ. Γερακούδη να βοηθήσει τους τρίτεκνους οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε δεινή θέση. Τα θέματα που έθεσαν τα οι εκπρόσωποι των τριτέκνων παραδόθηκαν και γραπτώς σε αναλυτικό υπόμνημα, προκειμένου να προωθηθεί και στα αρμόδια υπουργεία.

Η κ. Γερακούδη κατανόησε τα προβλήματα των τρίτεκνων και η ανταπόκριση της ήταν άμεση προς τους αρμόδιους Υπουργούς και στους τοπικούς φορείς της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Τέλος, η Γ. Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη για την παράταση μέχρι και τον Αύγουστο της διαδικασίας εθελοντικής, διαδημοτικής κινητικότητας στους ΟΤΑ.

Οι τρίτεκνοι, μέλη των συλλόγων που συμμετείχαν έμειναν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με την σωστή και αποτελεσματική αντιμετώπιση που είχαν από την κ. Καλλιόπη Γερακούδη και για το λόγο αυτό την ευχαριστούν και δημόσια, όπως επίσης για τις λύσεις και για τις κατευθύνσεις που πρότεινε, προκειμένου να γίνουν  περαιτέρω κινήσεις προς την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους τρίτεκνους των περιοχών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και όλων των τρίτεκνων γενικότερα.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass