Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διημερίδα για τα ποτάμια στην Κόνιτσα

Από ΚΕΔΕ - Δίκτυο Πίνδος – Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2021 16:01

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)


Πραγματοποιήθηκε στην Κόνιτσα 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2021, η Διημερίδα με θέμα «Εκεί που Σμίγουν τα Νερά με τα Γεφύρια».
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κόνιτσας, το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), η Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Δίκτυο Δήμων περιοχής Πίνδου.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Νικόλαος Εξάρχου, ο Πρόεδρος του Δικτύου Δήμων με Ποτάμια Δήμαρχος Λεβαδέων κος Ιωάννης Ταγκαλέγκας, ο πρώην και ο νυν Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Κατσιφαράκης Κων/νος και Υάκινθος Κυριάκος και ο Πρόεδρος του Δικτύου Πίνδος Δήμαρχος Αργιθέας κ. Στεργίου Ανδρέας. Την έναρξη των εργασιών της διημερίδας έκανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτριος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τοποθετήθηκε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Γιώργος Αμυράς. Ο κ. Αμυράς δήλωσε ότι το υπουργείο θα είναι αρωγός των προσπαθειών των ΔΙΚΤΥΩΝ των Δήμων και δεσμεύθηκε να χρηματοδοτήσει συγκεκριμένες δράσεις που θα προταθούν από τα ΔΙΚΤΥΑ και αφορούν σε δραστηριότητες, που είναι συμβατές με τους στόχους του υπουργείου.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα