Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συνάντηση με τη Διοίκηση ΔΕΘ-Helexpo

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2022 15:20

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Διαύλους επικοινωνίας για την ανάπτυξη συνεργασιών επωφελών και για τις δύο πλευρές άνοιξαν χθες η ΔΕΘ-Helexpo και το Επιμελητήριο Καρδίτσας στην πρώτη συνάντηση των διοικήσεών τους στη θεσσαλική πόλη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπου παρευρέθηκαν από την πλευρά

της ΔΕΘ-Helexpo ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ο γενικός διευθυντής της, κ. Αλέξης Τσαξιρλής και από πλευρά του Επιμελητηρίου Καρδίτσας ο πρόεδρός του, κ. Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης και η Επιτροπή έκθεσης αυτού, διερευνήθηκαν πιθανά πεδία συνεργασίας.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η διερεύνηση των προϋποθέσεων για την από κοινού διοργάνωση μιας πολυκλαδικής έκθεσης στην Καρδίτσα, η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ομαδική αποστολή επιχειρήσεων-μελών του, αλλά και οι όροι ενός μνημονίου συνεργασίας για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις κλαδικές εκθέσεις που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως επίσης και σε εκθέσεις του εξωτερικού.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και αναδείχθηκαν οι σημαντικές προοπτικές περεταίρω συνεργασίας.