Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια για τα καιρικά φαινόμενα

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2014 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:30

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων καιρικών φαινομένων, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα από σήμερα το βράδυ, αναμένεται επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις και παγετό σε ορεινές περιοχές, βροχές στα πεδινά και ισχυρούς ανέμους. Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές αναμένεται από την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου.

Για τον λόγο αυτό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έθεσε τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων σε ετοιμότητα, σύμφωνα με το σχετικό σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν. «Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και παρά τη σημαντική περικοπή των πόρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, εμείς καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν», τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Όπως έγινε γνωστό έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια αλατιού από την αιρετή Περιφέρεια, το οποίο βρίσκεται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, ενώ χειριστές και μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή για να παρέμβουν οπουδήποτε υπάρξει ανάγκη.

H Περιφέρεια Θεσσαλίας εφιστά την προσοχή στους οδηγούς και υπενθυμίζει ότι από τώρα και καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass