ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΛΟΥΝΑ

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στα ορεινά

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:35

 

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται από χθες το μεσημέρι η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου της Θεσσαλίας, κυρίως σε Καρδίτσα και Τρίκαλα. Από τον κρατικό μηχανισμό όπως και από φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δόθηκε έμφαση στις εθνικές οδούς, όπως και στην ΠΑΘΕ από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» προκειμένου να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης όταν στο ύψος της Μελούνας, λόγω της ολισθηρότητας «δίπλωσε» νταλίκα με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία ενώ ακινητοποιήθηκαν αρκετά επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία δεν έφεραν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και του Τμήματος Τυρνάβου, ενημέρωναν στο ύψος της διασταύρωσης Αργυροπουλίου, τους διερχόμενους οδηγούς για την ανάγκη χρήσης αλυσίδων ενώ σταδιακά, μέχρι τις 3 το μεσημέρι, δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Αναλυτικότερα, κατά νομό σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, χθες βράδυ, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αλυσίδες απαιτούνται:

Στη Λάρισα, στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος της Μελούνας από το 30ο χλμ (προβλήματα αναφέρθηκαν επίσης από οδηγούς και στο δρόμο Ελασσόνας – Δεσκάτης μετά το 19ο χλμ.).

Στην Καρδίτσα, στους επαρχιακούς δρόμους: Καρδίτσας –Άρτας στη θέση «Τύμπανος» από 47ο - 61ο χλμ.. Μουζακίου – Στεφανιάδας στη θέση «Αγ.Νικόλαος» από 12ο - 22ο χλμ.

Στα Τρίκαλα , στις εθνικούς και επαρχιακές οδούς: Τρικάλων - Άρτας από 19ο - 75ο χλμ.. Τρικάλων –Ιωαννίνων από 36ο - 62ο χλμ.. Πύλης – Μεσοχώρας από 22ο- 40ο χλμ.. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου από 7ο - 15ο χλμ.. Καλαμπάκας –Χρυσομυλιάς από 35ο - 42ο χλμ.

Επίσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των τοπικών κοινοτήτων: Χαλκίου, Ανθούσας, Κατάφυτου, Καλλιρόης, Στεφανίου, Κρανιάς, Δολιανών, Πολυθέας, Μυλίας του Δήμου Καλαμπάκας, όπως και στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass