ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Νέα περιπολικά στην ΕΛΑΣ σε Λάρισα και Θεσσαλία

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2014 1:41 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:00
Νέα περιπολικά οχήματα και συμβατικά, διαθέτει από τα τέλη του Ιανουαρίου η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Πρόκειται για 9 αυτοκίνητα, η πλειονότητα των οποίων ενίσχυσε την Τροχαία Λάρισας και τις υπηρεσίες της Ελασσόνας.
Τα νέα αστυνομικά οχήματα, αποτελούν μέρος των 25 που παρελήφθησαν, για τις αστυνομικές υπηρεσίες όλης της Θεσσαλίας και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις αγροτικές κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου. Αποτελούν μέρος μεγάλης προμήθειας αστυνομικών μέσων, μέσω ΕΣΠΑ, που έγινε για όλη της Θεσσαλία και ήδη έχουν παραληφθεί, επίσης: 10 μοτοσικλέτες, ασύρματοι, αλκοολόμετρα, ραντάρ και άλλο υλικό.
Τα νέα οχήματα, αναμένεται να καλύψουν ένα μικρό μέρος των αναγκών, αφού οι ελλείψεις περιπολικών είναι πολλές τα τελευταία χρόνια και προκάλεσαν κατά καιρούς, τις έντονες διαμαρτυρίες των συνδικαλιστικών οργάνων των αστυνομικών και της Ένωσης Λάρισας.
Εκκρεμεί ακόμη η προμήθεια 25 αστυνομικών τζιπ, που καθυστερεί και εκτιμάται ότι θα παραληφθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η προσπάθεια για την απόκτηση μέσων με το ΕΣΠΑ, ξεκίνησε προ διετίας περίπου, με συντονισμένες ενέργειες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις πιέσεις της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας. Το κόστος ανέρχεται περίπου στα 2.000.000 ευρώ, συνολικά.
Ε. Ρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass