Προσαγωγές για παρεμπόριο σε Λάρισα- Τρίκαλα

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2014 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:03
Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίστηκαν προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα και τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παρεμπορίου. Κατά τους ελέγχους προσήχθησαν δύο μικροπωλητές, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 464 είδη παρεμπορίου. Επιπλέον, συνελήφθη ένας μικροπωλητής στη Λάρισα, ο οποίος διέθετε προς πώληση 47 ζεύγη αθλητικών υποδημάτων – προϊόντων απομίμησης γνωστών εταιριών.
Κατά τους ελέγχους προσήχθησαν από αστυνομικούς των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας και Τρικάλων στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων αντίστοιχα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο Ελληνες, ηλικίας 62 και 23 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν προς πώληση συνολικά 464 είδη παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας 70χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί αθέμιτου ανταγωνισμού.
Ειδικότερα, ο 70χρονος κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση μέσα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, συνολικά σαράντα επτά ζεύγη αθλητικών υποδημάτων τα οποία ήταν προϊόντα απομίμησης γνωστών εταιριών, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ ανά ζεύγος.Τα αθλητικά υποδήματα κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος των άλλων δύο ημεδαπών επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα για στέρηση των προβλεπόμενων παραστατικών. Από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass