Διακοπή κυκλοφορίας στον Κόμβο Βελεστίνου

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2013 23:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:01

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στους κλάδους του κόμβου Βελεστίνου θα προχωρήσει η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. το χρονικό διάστημα από 8 έως και 10 Οκτωβρίου προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα:

1ος Κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, τα οχήματα που προέρχονται από Βόλο και επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή:

Από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος του στρατοπέδου ΠΕΒ επί της ΕΟ Βόλου – Λάρισας, προς Βελεστίνο έως τον ισόπεδο κόμβο Χλόης και στη συνέχεια αριστερά στην ΠΕΟ Λάρισας – Βόλου και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον 2ο κλάδο εισόδου του Α/Κ Βελεστίνου (Χ.Θ. 312+000) στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κλάδος εισόδου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, τα οχήματα που προέρχονται από Βόλο και επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή:

Από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος του στρατοπέδου ΠΕΒ επί της ΕΟ Βόλου – Λάρισας, προς Βελεστίνο έως τον ισόπεδο κόμβο Χλόης και στη συνέχεια δεξιά στην ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας προς Ριζόμυλο, Στεφανοβίκειο. Στο Στεφανοβίκειο έξοδος από την ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας αριστερά προς Μ. Μοναστήρι και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου (Χ.Θ. 321+500).

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου από 07:00 έως 19:00, και στο Τμήμα κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, τα οχήματα που κινούνται στην κατεύθυνση προς Αθήνα με προορισμό Βόλο, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω εναλλακτική διαδρομή: Έξοδος στον Α/Κ Βελεστίνου (Χ.Θ. 312+000) με κατεύθυνση προς Βελεστίνο έως τον ισόπεδο κόμβο Χλόης και στη συνέχεια δεξιά προς Βόλο μέσω του ανατολικού παράδρομου και είσοδος στην ΕΟ Λάρισας – Βόλου προς Βόλο από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος του στρατοπέδου ΠΕΒ.

Κλάδος εξόδου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, τα οχήματα που κινούνται στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με προορισμό Βελεστίνο/Βόλο, θα πρέπει να ακολουθούν μία εκ των παρακάτω εναλλακτικών διαδρομών:

Έξοδος από Α/Κ Μικροθηβών (Χ.Θ. 295+700) προς Ν. Αγχίαλο και στη συνέχεια μέσω της ΠΕΟ Αθηνών – Βόλου προς Βόλο.

Αναστροφή στον Α/Κ Μ. Μοναστηρίου (Χ.Θ. 321+500) και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα, έξοδος στον Α/Κ Βελεστίνου (Χ.Θ. 312+000) με κατεύθυνση προς Βελεστίνο έως τον ισόπεδο κόμβο Χλόης και στη συνέχεια δεξιά προς Βόλο μέσω του ανατολικού παράδρομου και είσοδος στην ΕΟ Λάρισας – Βόλου προς Βόλο από τον ισόπεδο κόμβο στο ύψος του στρατοπέδου ΠΕΒ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass