Πέφτει ο υδράργυρος…

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2013 16:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:23

Χαμηλές θερμοκρασίες, σποραδικές βροχές και παγετός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα και αύριο, στη Θεσσαλία και σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα, Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά της Θεσσαλίας. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βορείους στα ανατολικά και τοπικά θα φτάσουν ως τα  7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο, Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, στην ανατολική και νότια χώρα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ θα σχηματιστεί παγετός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες, στα ηπειρωτικά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δευτέρα 09-12-2013: Καιρός: Γενικά αίθριος και μονό στην ανατολική και νότια χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο την ημέρα, αλλά τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Τρίτη 10-12-2013: Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία και από τα βόρεια θα αυξηθούν. Στα ανατολικά και νοτιά θα σημειωθούν βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και από τη νύχτα και σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χωράς με χαμηλότερο υψόμετρο. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ ενισχυμένοι βαθμιαία στα 6 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από το απόγευμα όμως και από το βορρά θα σημειωθεί σημαντική πτώση. Παγετός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Τέταρτη 11-12-2013, Πέμπτη 12-12-2013 και Παρασκευή 13-12-2013: Καιρός: Στα ανατολικά και νοτιά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χωράς και της Κρήτης με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα την Παρασκευή θα ασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση την Παρασκευή. Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα, όπου θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass