ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ

25 νέα περιπολικά και 10 μοτοσικλέτες

* Με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2013 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:02
Το πράσινο φως για την προμήθεια 25 περιπολικών και 10 μοτοσικλετών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση που προορίζονται για τις υπηρεσίες Τροχαίας της Θεσσαλίας έδωσε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο οποίος και ενέκρινε τη συμβασιοποίηση του έργου «Εξοπλισμός Υπηρεσιών Τροχαίας για την Παροχή Οδικής Ασφάλειας στο Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας» συνολικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ. Ειδικότερα προχωράνε για σύναψη σύμβασης τα υποέργα «Αστυνομικά Αυτοκίνητα» και «Μοτοσικλέτες (Δίκυκλες)», αρχικού προϋπολογισμού 625.000 ευρώ και 100.000 ευρώ αντίστοιχα.
 «Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, στηρίζουμε την Τροχαία της Θεσσαλίας, αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό της και ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη. Στόχος του έργου αυτού είναι η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με θετικά αποτελέσματα στην οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων» τόνισε ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του.
Συγκεκριμένα υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας η προέγκριση συμβασιοποίησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας προς τον κύριο και φορέα υλοποίησης των δύο υποέργων, που είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη -Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά την έγκριση αυτή, προχωράνε οι διαδικασίες σύναψης συμβάσεων μεταξύ Υπουργείου και αναδειχθέντων αναδόχων στους σχετικούς διαγωνισμούς. Τα υπόλοιπα προς προμήθεια είδη του συνολικού έργου, βρίσκονται στη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου.
Το ποσό της προς υπογραφή σύμβασης για τα αστυνομικά αυτοκίνητα είναι συνολικού κόστους 433.269,25 ευρώ και αφορά στην προμήθεια 25 περιπολικών για τις υπηρεσίες Τροχαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την παροχή οδικής ασφάλειας στο οδικό της δίκτυο. Τα οχήματα είναι καινούργια, σύγχρονης κατασκευής, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και κατάλληλα διαμορφωμένα για αστυνομικά αυτοκίνητα, εφοδιασμένα με συσκευή ασυρμάτου επικοινωνίας, ενώ φέρουν φωτεινή και ηχητική σήμανση.
Το ποσό της προς υπογραφή σύμβασης για τις δίκυκλες μοτοσικλέτες είναι συνολικού κόστους 89.984,50 ευρώ και αφορά στην προμήθεια 10 μοτοσικλετών για τις υπηρεσίες Τροχαίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι προς προμήθεια δίκυκλες μοτοσικλέτες είναι καινούργιες, πρόσφατης κατασκευής, σύγχρονης τεχνολογίας, ιδιαίτερα ενισχυμένες για αστυνομική χρήση, φέρουσες συσκευή ασυρμάτου επικοινωνίας, επιπλέον φωτισμό και βάση για πομποδέκτη δικύκλων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass