ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Π. ΒΡΑΝΤΖΑ

Δέσμευση για πληρωμή εφημεριών και γιατρούς στα Π.Ι.

Δημοσίευση: 24 Νοε 2015 20:08

 

 

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας με επικεφαλής τη βουλευτή του Νομού Καρδίτσας Παναγιώτα Βράντζα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Μουζακίου όπου συναντήθηκε με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και στη συνέχεια με το Διευθυντή κ. Βρατσίστα.

Στον πλούσιο διάλογο που αναπτύχθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ. ανέπτυξαν τον προβληματισμό τους και τις ανησυχίες τους για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν την επίλυσή τους. Ανάμεσα στα άλλα ζήτησαν:

-          Να ενταχθεί το Κ.Υ. Μουζακίου στη Γ΄ ζώνη επειδή καλύπτει πολύ μεγάλη γεωγραφική έκταση και κύρια ορεινό όγκο,

-          Να δημιουργηθεί τομέας ΕΚΑΒ που θα σταθμεύει στο Κ.Υ. Μουζακίου με δύο τουλάχιστον βάρδιες,

-          Να πληρωθούν άμεσα εφημερίες του προσωπικού που εκκρεμούν

-          Να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα θέρμανσης και των ελλείψεων σε αναλώσιμα υλικά.

Ο κ. Βρατσίστας από την πλευρά του ζήτησε την άμεση πλήρωση των Περιφερειακών Ιατρείων που υπάγονται στο Κ.Υ. Μουζακίου(συνολικά υπάγονται 23 Π.Ι.), καλύτερη επικοινωνία ανάμεσα σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια βαθμίδα υγείας και τη δυνατότητα να επισκέπτονται μία φορά το μήνα το Κ.Υ. Μουζακίου γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων(καρδιολόγος, γυναικολόγος, ορθοπεδικός κ.α.)

Από το ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Παναγιώτα Βράντζα δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην ηγεσία της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και στο Υπουργείο Υγείας. Ενημέρωσε το προσωπικό ότι θα πληρωθούν οι οφειλές των εφημεριών έως τις 15 Δεκεμβρίου και ότι εντός των προσεχών ημερών θα στελεχωθούν τα Π.Ι. με γιατρούς.

Τέλος από το ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής και οι εργαζόμενοι συμφώνησαν για νέα συνάντηση με τη συμμετοχή και εκπροσώπου της 5ης ΥΠΕ, αφού το Σ/Ν δοθεί στη δημοσιότητα για διαβούλευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass