ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Από 3 Δεκεμβρίου ο αγροτικός ξεσηκωμός

Δημοσίευση: 27 Νοε 2015 0:33 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Νοε 2015 1:31

 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Κατά τόπους δυναμικές αγωνιστικές δράσεις με αγροτικά μηχανήματα ξεκινούν οι αγρότες της Θεσσαλίας από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα κατάθεσης προς ψήφιση στη Βουλή του νέου προϋπολογισμού! Παράλληλα θα ζητήσουν άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου, προκειμένου να του παρουσιάσουν τα αιτήματά τους και να δώσει γι’ αυτά καθαρές απαντήσεις. Στη μεγάλη συγκέντρωση άνω των 40 αγροτικών συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά από τις Ενωτικές Ομοσπονδίες της Περιφέρειας, οι επικεφαλής αγροτοσυνδικαλιστές τόνισαν την αποφασιστικότητά τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις εάν η κυβέρνηση είναι αδιάλλακτη ως προς την ψήφιση και εφαρμογή των σκληρών μνημονιακών μέτρωνπου προωθεί κατ’ επιταγήν των δανειστών.

Το χρονικό περιθώριο που ουσιαστικά δίνεται στην ηγεσία του ΥΠΑΝ είναι μόνο ένα 4βωρο, καθώς στις 6 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πανελλαδική σύσκεψη της λεγόμενης «Επιτροπής των Μπλόκων», όπου θα αποφασιστεί η έξοδος των τρακτέρ στους δρόμους της χώρας!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ Βαγγέλης Μπούτας, στην κεντρική εισήγησή του πρότεινε η πανελλαδική σύσκεψη να γίνει και πάλι στον Παλαμά θέτοντας το νομό Καρδίτσας για άλλη μια φορά μπροστάρη στην οργάνωση αγροτικών κινητοποιήσεων. Σε ότι αφορά στις επόμενες κινήσεις, ο κ. Μπούτας επισήμανε: «τις λίγες ημέρες που απομένουν, οι αγροτικοί σύλλογοι θα πρέπει να κάνουν συγκεντρώσεις σε όλα τα χωριά για την ενημέρωση των ανθρώπων της υπαίθρου, διότι η μαζικότητα του αγώνα θα οδηγήσει στην τελική νίκη. Οι κυβερνώντες φοβούνται το οργανωμένο αγροτικό κίνημα και όλες οι τελευταίες διαρροές περί μετάθεσης των μέτρων αποσκοπούν στην αποδυνάμωσή του. Δεν τους ακούμε, διότι ο νέος προϋπολογισμός που φέρνουν στη Βουλή εμπεριέχει τους δυσβάστακτους και άδικους φόρους, όπως και τις νέες περικοπές στα εισοδήματα των εργαζομένων, τα γνωστά σε όλους προαπαιτούμενα. Ο αγώνας πρέπει να δοθεί μαζί με τους εργαζόμενους στους δρόμους, ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα αμφισβήτησης των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν τους μικρομεσαίους αγρότες στο ξεκλήρισμα και τον απλό κόσμο στην εξαθλίωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass