Το φορολογικό «καίει» τους Πολιτιστικούς Συλλόγους

Δημοσίευση: 30 Νοε 2015 21:30

 

Την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή της για το έτος 2015 πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής, στα γραφεία της, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας.Αφού διαπιστώθηκε απαρτία (συμμετείχαν 56 άτομα εκπροσωπώντας 41 Συλλόγους – μέλη της Ε.Π.Σ.Κ.), ψηφίστηκε το Προεδρείο (το οποίο απαρτίστηκε από τους κ.κ. Σεραφείμ Τσιώνο – Πρόεδρο, Σάκη Παπαθανασίου-Αντιπρόεδρο και Ζωή Βαϊοπούλου-Γραμματέα).

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό έτους 2015 καθώς επίσης και τον Προγραμματισμό Δράσης για το έτος 2016.

Ακολούθησε η παρουσίαση του Οικονομικού Απολογισμού 2015 από τον Ταμία της Ένωσης κ. Γιώργο Τσιγγόπουλο και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σημαντικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η «Πρόταση για λήψη απόφασης τροποποίησης του καταστατικού από έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί για τον σκοπό αυτό» από τον Γραμματέα της Ένωσης κ. Βασίλη Αγραφιώτη.

Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους Συλλόγους, όπως οικονομικό, φορολογικό, θέμα για το οποίο η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων αναμένεται να λάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και μάλιστα από κοινού με όλες τις Ενώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και έχει ξεκινήσει μία καλή συνεργασία μαζί τους.

Μετά από ψηφοφορία εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός έτους 2015 καθώς επίσης και ο Προγραμματισμός Δράσης για το έτος 2016 με ψήφους 55 υπέρ και 1 κατά από τον Πρόεδρο του Λαογραφικού, Χορευτικού Ομίλου «Μενελαϊς» κ. ΑποστόληΞυδιά.

Επίσης, εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός έτους 2015 με ψήφους 52 υπέρ και 3 κατά.

Η πρόταση τροποποίησης του καταστατικού ψηφίστηκε ομόφωνα και εντός τριμήνου θα γίνει η προβλεπόμενη Καταστατική Γενική Συνέλευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass