ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Λαρισινή «φωνή» σε συλλόγους υπαλλήλων του υπ. Παιδείας

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2016 1:08

«Φωνή» σε πανελλήνιους συνδικαλιστικούς συλλόγους υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, απέκτησαν φέτος και με εκπροσώπους τους, οι Λαρισαίοι, για πρώτη φορά μετά από το 1975.

Ειδικότερα στις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας (ΣΥΠΥΥΠ), εκλέχθηκε ο Λαρισαίος κ. Δημήτρης Κολοκοτρώνης, που εργάζεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ενώ αντίστοιχα στις εκλογές για την ανάδειξη 29 εκπροσώπων απ’ όλη τη χώρα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), εκλέχθηκε η Λαρισαία κ. Ντίνα Σκουλαρίκη, που εργάζεται επίσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι μετά τη συγκρότηση σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας (ΣΥΠΥΥΠ), έχει ως εξής: Πρόεδρος: Αθανασιάδης Νώντας, αντιπρόεδρος: Κίτσιος Δημήτρη, γενικός γραμματέας: Πέγκας Γιώργος, ταμίας: Λούτα Πηνελόπη, έφορος: Μαρινίδη Ελίνα και μέλη: Αντωνακάκης Παναγιώτης, Μεσολογγίτου Γεωργία, Κολοκοτρώνης Δημήτρης και Βεγίρης Χρήστος.

Το διοικητικό προσωπικό των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αποτελείται από 2.100 μόνιμους διοικητικούς υπάλληλους κατανεμημένους στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις 58 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στις 58 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass