«ΧΤΥΠΟΥΣΕ» ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 27ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ... ΚΡΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Συνελήφθη 22χρονος για κλοπές στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2016 1:09

 

Ένας 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας για κλοπές σε χωριά της περιοχής ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο 27χρονος συνεργός του, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης αφού πεζός, «χάθηκε» σε δασική περιοχή μετά από καταδίωξη.

Οι δύο Ελασσονίτες κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών καθώς από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής που διεπράχθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας

Οι δύο νέοι, που αναζητούνταν τα τελευταία 24ωρα, εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη και μετά από καταδίωξη, ο 22χρονος συνελήφθη ενώ ο 27χρονος, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο, κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης αφού πεζός κρύφθηκε σε δασική περιοχή.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. οι δύο Ελασσονίτες «το τριήμερο 6 έως 9 Φεβρουαρίου διέπραξαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας τρεις κλοπές – διαρρήξεις σε βάρος επιχειρήσεων και μια απόπειρα κλοπής σε βάρος Ιεράς Μονής, ενώ επιπλέον διέρρηξαν ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και προκάλεσαν σ’ αυτό φθορές.

Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες και συνέλαβαν τον 22χρονο, ενώ ο 27χρονος διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται. Το προαναφερόμενο όχημα όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρεθεί στις 6-2-2016 από περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατασχέθηκε.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, όπως πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού, εργαλεία, τσιγάρα και φιάλες ποτών, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένας μπαλτάς».

Υπενθυμίζεται ότι, ένας από τους δύο δράστες, προχθές το απόγευμα, αφού αναρριχήθηκε στον μαντρότοιχο της Μονής Κανάλων στην Καρυά Ολύμπου, προσπάθησε να μπει στα κελιά του γυναικείου μοναστηριού, με σκοπό – σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. – τη διάρρηξη. Αφού δεν κατάφερε να ανοίξει τα κελιά, τότε προσπάθησε εκ νέου να παραβιάσει την πόρτα, επίσης χωρίς να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της ηγουμένης για να αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό και, άγνωστο γιατί, απελευθέρωσε το χειρόφρενο και έσπρωξε το αυτοκίνητο σε γειτονικό χαντάκι με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Ο 22χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass