Η ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στη Λάρισα για θέματα ανηλίκων

* Βρέθηκε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το Μέγαρο Δικηγόρων Λάρισας συζητώντας για θέματα εκπαίδευσης και επανένταξης

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2016 0:21

Στην πόλη της Λάρισας βρέθηκε χθες η αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, κ. Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου που είναι αρμόδια για θέματα παραβατικότητας ανηλίκων αλλά και επανένταξης αποφυλακισμένων. Η κ. Δημητρίου - Βασιλοπούλου επισκέφτηκε αρχικά τις φυλακές για το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, όπου είχε συζήτηση για θέματα σωφρονισμού και εκπαίδευσης με τις δύο εισαγγελείς και τον διευθυντή των φυλακών Λάρισας.

Εν συνεχεία μετέβη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης κ. Ντόβα και εν τέλει επισκέφτηκε το Μέγαρο Δικηγόρων Λάρισας. Εκεί είχε συζήτηση με την προϊστάμενη της Εισαγγελίας Εφετών, Εισαγγελέα Εφετών κ. Ελένη Μετσοβίτου. Τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρη Κατσαρό και τον α’ αντιπρόεδρο κ. Τρύφωνα Τσάτσαρο. Την πρόεδρο του φορέα «Επάνοδος» κ. Μηλιώνη ενός φορέα που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και δημιουργήθηκε για να διευκολύνει και να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια για κοινωνική και επαγγελματική ένταξη των αποφυλακιζομένων. Τον διευθυντή του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Λάρισας κ. Τράντα. Τον πρόεδρο και τη γραμματέα του συλλόγου «Διέξοδος» (ασχολείται με θέματα σωφρονισμού και επανένταξης) κ. Πέτρο Ιωάννου καθηγητή και την δικηγόρο κ. Λίνα Κακαζιάνη αντίστοιχα.

Η κ. Δημητρίου- Βασιλοπούλου μίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους για θέματα εκπαίδευσης στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, για ζητήματα σωφρονισμού αλλά και επανένταξης αποφυλακισμένων.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass