ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Τρεις συλλήψεις στη Λάρισα

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2016 0:55

Τρεις Λαρισαίοι , ηλικίας 63, 31 και 36 ετών, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «μετά από αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από την οικία του τον 63χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πέντε  χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 15,7 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.
Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, στην οποία βρίσκονταν και οι άλλοι δύο δράστες, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν: 119 ναρκωτικά δισκία, 7 αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης (τέσσερις χρησιμοποιημένες σύριγγες, μεταλλικό κυτίο κ.α.), μία χάρτινη συσκευασία με αφορολόγητο χύμα καπνό βάρους 9,7 γραμμαρίων, δύο κινητά τηλέφωνα,  τρεις κάρτες Sim και διάφορα έγγραφα».  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass