Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Θάνατος 81χρονου σε τροχαίο στην Ιωαννίνων

* Σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧΕ σε διασταύρωση της Ν. Πολιτείας

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2016 0:38 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Φεβ 2016 0:51
Από τη σύγκρουση των δυο Ι.Χ. στη διασταύρωση των οδών Δρόση και Θεοδωρακοπούλου Από τη σύγκρουση των δυο Ι.Χ. στη διασταύρωση των οδών Δρόση και Θεοδωρακοπούλου

 

Τη ζωή του έχασε χθες το μεσημέρι ο 81χρονος Λαρισαίος Ευάγγελος Νικ. Καπουράνης όταν παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 4.30 χθες το μεσημέρι, ενώ έβρεχε.

Ο 81χρονος επιχειρώντας να διασχίσει κάθετα την οδό Ιωαννίνων (στον Αγιο Θωμά) παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης. Με τον οδηγό, σύμφωνα με πληροφορίες, να σταματά και συνειδητοποιώντας τι συνέβη να εγκαταλείπει στον τόπο του δυστυχήματος τον 81χρονο για να φύγει στη συνέχεια πεζός, αφήνοντας δηλαδή το αυτοκίνητό του στην οδό Ιωαννίνων 83 όπου έγινε το δυστύχημα.

Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου.

ΔΡΟΣΗ

Λίγη ώρα νωρίτερα προηγήθηκε ένα άλλο τροχαίο, ευτυχώς ατύχημα αυτή τη φορά, στη διασταύρωση των οδών Δρόση και Θεοδωρακοπούλου στη Νέα Πολιτεία. Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή που τα ένα από τα δυο, μετά από «τρελή» πορεία, ακινητοποιήθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ δεν τραυματίσθηκε ο οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου. Με κατοίκους της περιοχής να χαρακτηρίζουν «καρμανιόλα» τη συγκεκριμένη διασταύρωση με αφορμή και τα αναρίθμητα τροχαία ατυχήματα που γίνονται κατά καιρούς, παρότι η διασταύρωση διαθέτει σήμανση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass