ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΑΟΥ

Γλέντησαν οι απόστρατοι πυροσβέστες

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2016 0:49

Με μεγάλη συμμετοχή αποστράτων, με πολύ κέφι και χορό που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η χοροεσπερίδα της Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λάρισας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν τα έσοδά της να διατεθούν για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου που ανεγείρεται στον χώρο του 730 ΤΜΧ στον Αμπελώνα.

Εκτός από τους απόστρατους πυροσβέστες τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί εν ενεργεία πυροσβέστες καθώς επίσης τα στελέχη της μονάδος του 730 ΤΜΧ με τις οικογένειές τους. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Ρούλα Σουρλαντζή, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Κων. Χρυσοβελώνης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αμπελώνα Αναστασία Νταλαμπέκα, ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Σπ. Τσιρώνης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΑΣ Απ. Παπαπαρίσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ενωσης Αποστράτων Π.Σ. ν. Λάρισας Χρήστος Χαλκιάς ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στους λόγους που διοργανώθηκε η εκδήλωση έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ενωσης.

Για να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην αμέριστη συμπαράσταση που έτυχε από τα στελέχη του 730 ΤΜΧ και ιδιαίτερα από τον διοικητή της μονάδος αντισυνταγματάρχη Κων. Κωστόπουλο ο οποίος συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κων. Κωστόπουλος ο οποίος αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους παρευρεθέντες και ιδιαίτερα την Ενωση Αποστράτων Πυροσβεστών για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την προσφορά τους στην αποπεράτωση του Ιερού Ναού, αναφέρθηκε στους δεσμούς συγγένειας που έχει το Πυροσβεστικό Σώμα με τον Στρατό καθώς πριν την ίδρυση του Σώματος ως ανεξάρτητο στις 12 Μαΐου 1930, υπαγόταν στον Στρατό και συγκεκριμένα στον Λόχο Σκαπανέων Πυροσβεστών το σημερινό Μηχανικό στο οποίο ανήκει και το 730 ΤΜΧ το οποίο διοικεί.

Η βραδιά έκλεισε με τη μελωδική φωνή του απόστρατου περιφερειάρχη Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής και μέλους του Δ.Σ. Αθαν. Μπέη ο οποίος ερμήνευσε αξέχαστα τραγούδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass