Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»:

Πετύχαμε Γραφείο Κτηματολογίου και στο Συκούριο

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2016 1:01
Ικανοποίηση Γιώργου Mανώλη για τη λειτουργία γραφείου Κτηματολογίου και στο Συκούριο Ικανοποίηση Γιώργου Mανώλη για τη λειτουργία γραφείου Κτηματολογίου και στο Συκούριο

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Την ικανοποίησή του εκφράζει με δήλωσή του στην «Ε» ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μανώλης, επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» του Δήμου Τεμπών τονίζοντας ότι «μετά από πολύμηνη προσπάθειά μας, γι΄ αυτό που από την αρχή είχαμε ζητήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχαμε δημοσιεύσει στα Μ.Μ.Ε. και είχαμε λοιδορηθεί και κατηγορηθεί από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κ. Κολλάτο, για διχασμό της τοπικής κοινωνίας του δήμου μας, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Θα λειτουργήσει γραφείο Κτηματολογίου για την παραλαβή δηλώσεων ιδιοκτησίας και στη δημοτική κοινότητα Συκουρίου!

Νιώθουμε ικανοποίηση, γιατί επιτέλους οι υπεύθυνοι του Κτηματολογίου, μετά από τρεις μήνες, συνειδητοποίησαν, το αυτονόητο, αυτό που από την αρχή είχαμε επισημάνει, «την αναγκαιότητα λειτουργίας γραφείου Κτηματολογίου και στον πρώην Δήμο Νέσσωνα (στο Συκούριο)».

Γιατί το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας και όχι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων μας. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «κάλλιο αργά παρά ποτέ!»

Τέλος, καλούμε τους κατοίκους του δήμου μας, να καταθέσουν τη δήλωση ιδιοκτησίας η οποία είναι υποχρεωτική εντός των οριζόμενων προθεσμιών.

Σε διαφορετική περίπτωση, εκτός των κυρώσεων που προβλέπονται από τον νόμο, ελλοχεύει ο κίνδυνος την ιδιοκτησία τους να τη διεκδικήσει το δημόσιο ή κάποιος άλλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass