ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ

Επικίνδυνα απορρίμματα στο Κ.Υ. Αγιάς!

* Πεταγμένα εντός του Κέντρου Υγείας Αγιάς, συσκευασμένα σε σακούλες, βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες οργανικά απορρίμματα της μονάδας, εστία μόλυνσης ουσιαστικά, τόσο για τους ασθενείς και τους επισκέπτες του Κέντρου Υγείας, όσο και για τους εργαζόμενους.

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 11:40

 

Την κατάσταση αναδεικνύουν οι φωτογραφίες που έχει στις διάθεσή της η «Ε». Πρόκειται για χρησιμοποιημένα αναλώσιμα, ματωμένες γάζες, βαμβάκι κ.λπ., την επικινδυνότητα των οποίων εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν…

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της λήξης της σύμβασης με την εταιρία που συγκεντρώνει τα σκουπίδια και παρά το γεγονός ότι η σύμβαση έχει ανανεωθεί από την 5η ΥΠΕ, στην αρμοδιότητα της οποίας έχουν περιέλθει τα Κέντρα Υγείας, μέχρι και χθες δεν είχε γίνει η αποκομιδή των σκουπιδιών στο Κέντρο Υγείας Αγιάς.

Η διαδικασία σχετικά με τα συγκεκριμένα, επικίνδυνα για μολύνσεις, όπως αναφέρεται πάνω στις κίτρινες σακούλες, απορρίμματα, ήταν να συγκεντρώνονται σε ειδικούς καταψύκτες μέχρι την αποκομιδή τους από την εταιρία καθαριότητας.

Μόλις ολοκληρώθηκε η αρχική σύμβαση, η εταιρία απέσυρε τον καταψύκτη, με αποτέλεσμα οι σακούλες να συγκεντρώνονται σε χώρο εντός του Κέντρου Υγείας.

Σε επικοινωνία με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Νέστορα Αντωνίου, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι η υγειονομική περιφέρεια έχει ήδη υπογράψει τη νέα σύμβαση με την εταιρία αποκομιδής και έχουν ήδη μεταφερθεί από τα Κέντρα Υγείας της αρμοδιότητάς της όσα απορρίμματα είχαν συγκεντρωθεί.

Θέμα ημερών, είναι σύμφωνα με την ίδια διαβεβαίωση και ο καθαρισμός του Κέντρου Υγείας Αγιάς.

Μ.Κ.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass