Μάξιμος- Κέλλας: «Μόνη ελπίδα το ΝΑΙ στην Ευρώπη»

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2015 16:58

 

 Να ψηφίσουν «ΝΑΙ στην Ευρώπη της ασφάλειας» κάλεσαν τους πολίτες της Ελασσόνας οι βουλευτές Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κκ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, σε επαφές που είχαν παρουσία του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου και του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ κ. Φώτη Καραγκόγκου. Ιδιαίτερα επισήμαναν τις «τραγικές συνέπειες του «ΟΧΙ» για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, καθώς θα επιφέρει το τέλος στις επιδοτήσεις από την ΕΕ».

Οι κκ. Χαρακόπουλος και Κέλλας τόνισαν, επίσης, ότι «όλα τα δήθεν διαπραγματευτικά χαρτιά της κυβέρνησης και του Βαρουφάκη κατέρρευσαν. Η καθυστέρηση και η δημιουργική ασάφεια γύρισαν μπούμερανγκ και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Βυσσοδομούσαν κατά του mail Χαρδούβελη του 1 δισεκατομμυρίου και στη συνέχεια παρακαλούσαν για… αριστερό μνημόνιο με μέτρα 8 δισεκατομμυρίων με υπογραφή του πρωθυπουργού.

Έλεγαν ότι θα σκίσουν το μνημόνιο και εκλιπαρούν τώρα για τρίτο μνημόνιο 30 δισεκατομμυρίων. Οι αγορές αντί να χορεύουν με ζουρνάδες και νταούλια φαίνεται να απορροφούν σχετικά ελαφρά την χρεωκοπία μας.

Η συμμαχία του νότου κατέληξε στην απόλυτη και θλιβερή απομόνωση της χώρας με δεκαοχτώ εναντίον ενός. Οι προκαταβολές από τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βενεζουέλα έγιναν ανέκδοτο. Το δημοψήφισμα αντί να εκβιάσει οδήγησε στις κλειστές τράπεζες, στην έξοδο από κάθε πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας και σε έναν επικίνδυνο διχασμό.

Υπόσχονταν ότι θα δώσουν 13η σύνταξη και τώρα δεν μπορούν να δώσουν ούτε την κανονική. Η αξιοπρέπεια που υπόσχονταν έγινε ο εξευτελισμός των συνταξιούχων στις ουρές της ντροπής των 120 ευρώ. Η Ελλάδα κατέστη στη διεθνή κοινότητα ένα αποτυχημένο και αναξιόπιστο κράτος. Μόνη ελπίδα είναι ο λαός μας να βροντοφωνάξει ΝΑΙ την Κυριακή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass