Παγκόσμια συνάντηση βέσπας με 8 Λαρισαίους στην Κροατία

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2015 18:42

 

Τσίπρας και στην... παγκόσμια συνάντηση βέσπας, που έγινε στο Ζαντάρ της Κροατίας. «Τι γίνεται στην Ελλάδα;» Βροχή τα ερωτήματα, που δέχτηκαν οι Λαρισαίοι και γενικά οι Έλληνες βεσπατζήδες, οι οποίοι συμμετείχαν. Χιλιάδες χιλιόμετρα, μαύρη άσφαλτος, ήλιος, θάλασσα και αλμύρα, λάστιχα φαγωμένα και κούραση. Οι βέσπες όμως, κράτησαν καλά, κανένα πρόβλημα.

Μια ακόμα παγκόσμια ετήσια συνάντηση βέσπας, με 5.000 μηχανές της θρυλικής μάρκας. Συγκίνηση για την ομάδα των τεσσάρων της Λέσχης Κλασικής Μοτοσικλέτας Λάρισας (Κώστας Γράντης, Πασχάλης Μπουχώρης, Χρήστος Μαυρογιάννης, Θωμάς Μακρής) και των άλλων τεσσάρων Λαρισαίων φίλων... Όταν ο συνάδελφός τους από την Ταϊβάν, πήρε την ελληνική σημαία και μαζί με τη γυναίκα του, την κρέμασε στη βέσπα τους! Μεγάλη εκδήλωση, με 70 Έλληνες βεσπατζήδες και χιλιάδες ξένους, από όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Ελλάδα έντονα παρούσα, από τις συζητήσεις. Η συνάντηση έγινε από 13 μέχρι 15 Ιουνίου στο Ζαντάρ και οι Λαρισαίοι πήγαν με πλοίο μέχρι την Τεργέστη. Από κει, οδικώς, Λιουμπλιάνα, λίμνη Μπλεκ Σλοβενίας, Κροατία, θέρετρο Οπάτσιο και στο Ζαντάρ. Αποκορύφωμα, η μεγάλη παρέλαση με τις βέσπες, μέσα στην πόλη και μετά η μεγάλη επιστροφή: Ντουμπρόβνικ, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ελλάδα. Σύνολο, 2.200 χιλιόμετρα... Τέλος; Όχι... Λαρισαίοι, παίρνουν μέρος στην Παγκρήτια Συνάντηση Βέσπας, που γίνεται μέχρι σήμερα Κυριακή. Του χρόνου, όλοι μαζί, στην επόμενη παγκόσμια συνάντηση, τον Ιούνιο του 2016, στη Γαλλία. Οι βέσπες πάνε παντού...

Ε. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass