ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στο μικροσκόπιο η πορεία του «Δρόμου Ανατροπής»…

Δημοσίευση: 24 Νοε 2015 1:44

 

Συνεδριάζει τις επόμενες μέρες η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του κόμματος, όπως είχε αποφασίσει σχετικά η Κεντρική Επιτροπή.

Μεταξύ των θεμάτων της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα είναι η πορεία της περιφερειακής παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2014, «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία».

Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται να αναπτυχθεί το πολιτικό σκεπτικό για την περαιτέρω λειτουργία της παράταξης, καθώς από τη μέχρι στιγμής πορεία του παρατηρήθηκαν αρρυθμίες.

Επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι η περιφερειακή παράταξη δεν θα πρέπει να λειτουργεί μόνο σε επίπεδο εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων, αλλά συλλογικά και με άνοιγμα στην κοινωνία της Θεσσαλίας.

Καθίσταται προφανώς απαραίτητη και η συνεδρίαση της ίδιας της περιφερειακής παράταξης, προκειμένου να σκιαγραφηθεί η επόμενη μέρα της αφού, όπως είναι γνωστό, οι δύο από τους τρεις περιφερειακούς συμβούλους που εξέλεξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα η επικεφαλής της παράταξης Ηρώ Διώτη και ο Στέλιος Αναστασόπουλος έχουν ήδη αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των γεγονότων του περασμένου καλοκαιριού, ενώ και μια σειρά άλλων στελεχών και υποψήφιων του «Δρόμου Ανατροπής» … ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους!

Το θέμα συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στην Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν από τη Λάρισα, ως εκλεγμένοι οι Μάνθος Σαρρής και Γιάννης Αρζομανίδης και ως συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ο Πέτρος Παπαγεωργίου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΙΤΣΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Προετοιμάζεται εν τω μεταξύ η -εκτός των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Άμυνας- επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού και πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα την επόμενη εβδομάδα στη Λάρισα.

Έτσι, στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου, ο κ. Βίτσας θα έχει συνάντηση με τη γραμματεία της Ν.Ε., ενώ στις 8.30 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, ενώ στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Divani».

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass