ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Επιθέσεις αδέσποτων σκύλων

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 0:40
Η κ. Φανή Ταρλαή η οποία δέχτηκε την επίθεση από αδέσποτο σκύλο Η κ. Φανή Ταρλαή η οποία δέχτηκε την επίθεση από αδέσποτο σκύλο

 

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Μεγαλώνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά σε Τύρναβο και Αμπελώνα και μάλιστα σε πλέον κεντρικά σημεία των δύο πόλεων με τους πολίτες να δέχονται άγριες επιθέσεις. Μάλιστα πολίτης από τον Αμπελώνα έξω από το προαύλιο του μητροπολιτικού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, έπεσε στο έδαφος για να προστατευτεί, χτύπησε στο πρόσωπο και άλλα σημεία του κεφαλιού του, του έσπασαν τα γυαλιά ενώ τα σκυλιά τον δάγκωναν σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Παρόμοιο σκηνικό και στην πλατεία Αγοράς του Τυρνάβου μπροστά από τον χώρο του ΚΑΠΗ όπου μόνιμα έχει στέκι αγέλη αδέσποτων σκύλων. Μεταξύ των θυμάτων από επίθεση σκύλων και η συμπολίτισσα κ. Φανή Ταρλαή η οποία δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην πλατεία Αγοράς, ευτυχώς για εκείνη τη δάγκωσε μόνο στο μπουφάν και όχι στο σώμα της. Η κ. Ταρλαή επισκέφθηκε το γραφείο Τυρνάβου της «Ε», κατήγγειλε το γεγονός και ζητά όπως και πολλοί άλλοι πολίτες από τον Δήμο να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Από την πλευρά του ο Δήμος Τυρνάβου διαθέτει κτηνίατρο ώστε να εντοπιστούν τα επικίνδυνα αδέσποτα σκυλιά. Για το ευαίσθητο αυτό θέμα ο Δήμος Τυρνάβου λειτουργεί σύμφωνα με το σχετικό νόμο του κράτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass