ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αυτοψία κλιμακίου στα έργα του ΤΕΙ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 19:58

Αυτοψία στην εξέλιξη των έργων, που κατασκευάζονται στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, στη Λάρισα και είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, έκαναν μέλη της Υπηρεσία της Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά από πρόσκληση του προέδρου του ΤΕΙ, κ. Παν. Γούλα.

Ο κ. Γούλας ενημέρωσε τους επισκέπτες για την ιστορία του ιδρύματος, τις κτιριακές και εργαστηριακές υποδομές, τις συνεργασίες με ξένα και Ελληνικά Πανεπιστήμια, τις ανταλλαγές των φοιτητών με το πρόγραμμα erasamus, τις συνεργασίες με Δήμους Θεσσαλίας, με επιχειρήσεις για παραγωγή νέων προϊόντων ή επίλυση θεμάτων και προβλημάτων , την ερευνητική δραστηριότητα για τα αυτόνομα μεταπτυχιακά του ιδρύματος, την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Τμήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στην συνέχεια, μαζί με μέλη της Τεχνικής υπηρεσίας του ιδρύματος, ξενάγησαν το κλιμάκιο της Περιφέρειας στα ενταγμένα έργα του ΕΣΠΑ (κτίριο της ΣΕΥΠ και Κτηνοτροφικές Μονάδες )για να διαπιστώσουν από κοντά την πορεία τους, καθώς και γενικότερα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ.

Στο ερευνητικό εργαστήριο αναλύσεων και παραγωγής καινοτόμων αγροδιατροφικών προϊόντων , ξεναγήθηκαν στα νέα μηχανήματα του ΕΣΠΑ και ενημερώθηκαν από τον Δρ. Πετρωτό Κων. Αν. Καθηγητή, ενώ

στο καινοτόμο θερμοκήπιο με γεωθερμία, από τον Δρ. Αλ. Παπαχαντζή Αν. Καθηγητή.

Η διοίκηση του ιδρύματος, προσέφερε στους επισκέπτες και στα στελέχη του ιδρύματος με θεσμικό ρόλο, ελαφρύ γεύμα στο εστιατόριο το Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass