ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ. ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ

«Ανοικτή» η επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Κρανιάς

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 20:00

 

 

Το ζήτημα της επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Κρανιάς Ελασσόνας παραμένει «ανοιχτό», όπως προκύπτει από την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Τόσκα στον βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, που έθεσε το θέμα με Αναφορά του στη βουλή, μετά από σχετικό αίτημα της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας κας Αναστασίας Κουτσιώρα.

Στην απάντησή του ο αρμόδιος υπουργός σημειώνει κατά λέξη τα εξής:

«Σε απάντηση της ανωτέρω αναφοράς, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σας γνωρίζουμε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αναδιοργάνωσης των περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα στην παρούσα φάση, από την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος εξετάζονται και αξιολογούνται, κατά τρόπο συνολικό και ορθολογικό, οι προτάσεις των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων και Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, αναφορικά με τις απαιτούμενες οργανωτικές μεταβολές στις Υπηρεσίες δικαιοδοσίας τους, ώστε να καταστούν αποτελεσματικότερες για τον πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν και οι προτάσεις των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Θεσσαλίας και κατ’ επέκταση και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Σε κάθε περίπτωση, η υλοποίηση της προαναφερθείσας διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί σε ενιαία βάση, με τη σύνεση και την υπευθυνότητα που απαιτείται και σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και γεωγραφικές ή άλλες ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής της επικράτειας, πάντοτε με γνώμονα αφενός την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών Υπηρεσιών αφετέρου δε την αναβάθμιση του προσφερόμενου έργου στον τομέα της αστυνόμευσης και τη βελτίωση του επιπέδου προστασίας και εξυπηρέτησης των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass