ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ

Ψήφισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Νοε 2015 21:16

 

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο, στην Ομοσπονδία, στην Ελεγκτική Επιτροπή και στην ΑΔΕΔΥ, πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας. Στις εκλογές προσήλθαν για να ψηφίσουν 133.

Τα 85 από τα 130 έγκυρα ψηφοδέλτια έλαβε η «Συμμαχία Δημοκρατικών Δυνάμεων». Ακολούθησαν σε ψήφους η «Ενιαία Κίνηση Σωφρονιστικών Υπαλλήλων» με 31 ψήφους και η «Ενωτική Κίνηση Υπαλλήλων Κ.Κ. Λάρισας» με 14 ψήφους.

Πιο συγκεκριμένα, για το Δ.Σ. εκλέχθηκαν από τη «Συμμαχία» οι Ιωάννης Μπαρλαγιάννης, Ευάγγελος Πλιάγκας, Σωτήρης Μπακαλόγλου, Αθανάσιος Παπαγιάννης και Παρασκευή Σκαρίπα. Από την «Ενιαία Κίνηση» εκλέχθηκαν ο Νικόλαος Ρίζος και ο Ιωάννης Κρίκης. Για την Ομοσπονδία (ΟΣΥΕ) εκλέχθηκαν από τη «Συμμαχία» οι Ιωάννης Μπαρλαγιάννης, Νικόλαος Γκαντής, Ευάγγελος Πλιάγκας και Βάια Παπαβασιλείου, ενώ από την «Ενιαία Κίνηση» εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου. Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν από τη «Συμμαχία» οι Θεόδωρος Τσιάμαλος και Λίτσας Χρήστος και από την «Ενιαία Κίνηση» ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου. Τέλος, για τη ΑΔΕΔΥ εκλέχθηκαν από τη «Συμμαχία» οι Λάζαρος Κοντόπουλος και Ευθύμιος Κουτσονίκος και από την «Ενιαία Κίνηση» ο Θεοχάρης Τσιτσιβάς. Η «Ενωτική Κίνηση» δεν εξέλεξε αντιπροσώπους.

Αξίζει να προστεθεί ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι επειδή θεωρούν αυτή τη διαδικασία ως δημοκρατική γιορτή, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, και ως πρώτης τάξης ευκαιρία για να βρεθούν όλοι μαζί, είχαν στήσει σε παράλληλο χώρο ψησταριές και μπουφέ, όπου προσφέρθηκαν από τον σύλλογο διάφορα εδέσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass