ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 62ΧΡΟΝΗΣ

Αντίκρισε στο σαλόνι τους ληστές!

* Οι δράστες μετά από καταδίωξη, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο που «κόλλησε» στις λάσπες

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2015 1:49
ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Τρεις άγνωστους άνδρες που μπήκαν στο σπίτι της, αντίκρισε στο… σαλόνι, μια 62χρονη γυναίκα. Λίγο πριν τις 8 χθες βράδυ, οι τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της 62χρονης στο Κιλελέρ, από την πόρτα της κουζίνας που εκείνη την ώρα ήταν ανασφάλιστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», οι τρεις ληστές φάνηκε να… «αιφνιδιάζονται» που υπήρχε άνθρωπος στο σπίτι, ενώ η 62χρονη που εκείνη την ώρα ήταν μόνη, καθώς ο σύζυγος βρισκόταν στο καφενείο του χωριού, τρομοκρατήθηκε βλέποντας τους τρεις άγνωστους, νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες.

Οι νεαροί ληστές, φεύγοντας, πρόλαβαν να αρπάξουν την τσάντα της 62χρονης που μεταξύ άλλων περιείχε 110 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα, για να διαφύγουν με επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο τους ανέμενε, έξω από το σπίτι, ένας τέταρτος συνεργός τους.

Από την ΕΛ.ΑΣ. στήθηκαν μπλόκα σε επαρχιακούς και κεντρικούς δρόμους, με το αυτοκίνητο των δραστών να εντοπίζεται λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή περιοχή για να ακολουθήσει καταδίωξη. Οι τέσσερις ληστές χρειάσθηκε να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητό τους, που «κόλλησε» στις λάσπες, σε αγροτικό δρόμο πίσω από τη βιομηχανία «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ» έξω από τη Λάρισα, με τους αστυνομικούς να τους αναζητούν στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» το ίδιο αυτοκίνητο είχε κλαπεί νωρίτερα από σπίτι Λαρισαίας, στο οποίο μπήκαν άγνωστοι με τη μέθοδο της αναρρίχησης, κλέβοντας μεταξύ άλλων και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass