Στα 83.991 ευρώ το προϊόν του Εράνου Αγάπης στη Μαγνησία

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 14:05

 

 

Παρουσία περίπου 450 εθελοντριών κυριών και των υπευθύνων κληρικών της Τοπικής μας Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη εκδήλωση Απολογισμού του Εράνου Αγάπης του 2015, στο ξενοδοχείο XENIA Βόλου.

Κατ’ αυτήν, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε από καρδιάς τις κυρίες που εργάστηκαν εθελοντικά την περίοδο των εορτών, προκειμένου να διεξαχθεί από καθιερωμένος, εδώ και πολλές δεκαετίες, Έρανος, το προϊόν του οποίου ενισχύει καθοριστικά τις δομές κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης της Τοπικής Εκκλησίας, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε ενοριακό επίπεδο. Ο κ. Ιγνάτιος εξήρε το πνεύμα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τους πολίτες της επαρχίας, ενώ τόνισε ότι με τα έσοδα του Εράνου «ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες των Χριστουγέννων, ενώ μπορούμε να στηρίξουμε ανάγκες και για την υπόλοιπη χρονιά. Έχουμε αναπτύξει δίκτυο ασφαλείας για τους συμπολίτες μας, σε αγαστή συνεργασία με όλους τους κοινωνικούς φορείς της επαρχίας μας, εξασφαλίζοντας φαγητό, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης, ενώ αντιμετωπίζουμε, με επιτυχία, το πρόβλημα του υποσιτισμού μερίδας μαθητών».

Τέλος, ο κ. Ιγνάτιος ανακοίνωσε ότι το συνολικό ποσόν του Εράνου Αγάπης 2015 ανήλθε στα 83.991 ΕΥΡΩ, εκ των οποίων τα 61.199 προέρχονται από τις ενορίες του Βόλου, τα 20.592 από τις ενορίες της περιφέρειας και τα 2.200 από τα Μοναστήρια μας.

Η εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας παρετέθη δεξίωση, πλαισιώθηκε από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, από το χορευτικό τμήμα γυναικών Παραδοσιακής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό τη δ/νση της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass