Εθιμοτυπικά στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2016 14:02

 

Με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 11-02-2016, ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης.

Στη συνάντηση, η οποία αν και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Σαβελίδη, συζητήθηκαν όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση του Νομού Μαγνησίας, με την κ. Κολυνδρίνη να τονίζει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας είχαν θέσει την εκπαίδευση στις πρώτες προτεραιότητές τους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει δαπανηθεί μέχρι τώρα για τις ανάγκες της εκπαίδευσης στη Μαγνησία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων συνεχάρη τον κ. Σαβελίδη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και επεσήμανε παράλληλα ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του, που θα κινείται προς το συμφέρον της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass