Τρίκαλα: Όρια στις κλήσεις για αντιδημάρχους και Γενικό Γραμματέα

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2016 18:48

 

Του Αποστόλη Ζώη

Για τον καθορισμό ανώτατων χρηματικών ορίων κλήσεων για κάθε δικαιούχο ανά μήνα μέσα στα όρια που ορίζει η σχετική ΚΥΑ, και για την χρονική περίοδο οικονομικού έτους 2016, συζήτησε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων, προκαλώντας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων έντονες αντιπαραθέσεις και αντιδράσεις. Η πρόταση –εισήγηση έκανε λόγο για 11.040 ευρώ, εκ των οποίων τα 2.400 ευρώ αφορούν το δήμαρχο Τρικκαίων, από 720 ευρώ τους αντιδημάρχους, 1920 ευρώ για τον γενικό γραμματέα και 960 ευρώ για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συζήτηση

Σε περίπτωση που το ύψος ενός λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας υπερβαίνει το καθορισμένο χρηματικό όριο μηνιαίως και δεδομένου ότι δεν νομιμοποιείται καμία κάλυψη από τον οικείο ΟΤΑ πέραν του ορίου αυτού, η επιπλέον δαπάνη βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο τον χρήστη. Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 00-6223 του υπό κατάρτιση προϋπολογισμού οικον. έτους 2016. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατόπιν, ο Πρόεδρος κάλεσε το Σώμα να αποφασίσει σχετικά, προτείνοντας την αποδοχή της παραπάνω εισήγησης της υπηρεσίας, εξαιρουμένου του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας την πρόταση του Προέδρου και τις απόψεις των Δημοτικών Συμβούλων που εκφράστηκαν κατά τη διαλογική συζήτηση και την ευρεία ανταλλαγή τους, όπως και τις σχετικές διατάξεις, αποφασίζει κατά πλειοψηφία και εγκρίνει τον καθορισμό ανώτατων χρηματικών ορίων κλήσεων για κάθε δικαιούχο ανά μήνα μέσα στα όρια που ορίζει η σχετική ΚΥΑ, και για την χρονική περίοδο οικονομικού έτους 2016, όπως περιγράφεται ως εξής: Ποσό 720 ευρώ για κάθε αντιδήμαρχο και 1920 ευρώ για τον γενικό γραμματέα, συνολικά 7.680 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass