Ο ευρωβουλευτήε του ΚΚΕ Σ. Ζαριανόπουλος στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2016 16:52

 

Συνεχίζεται   με αμείωτη ένταση η πολιτική δραστηριότητα των Τομεακών Οργανώσειων του ΚΚΕ στα Τρίκαλα κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη εργατοϋπαλληλικές και αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης. Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας πραγματοποιήστε περιοδεία στα Τρίκαλα, ο Ευρωβουλευτής του Κόμματος Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Η επίσκεψη του Σ. Ζαριανόπουλου στα Τρίκαλα ξεκίνησε με περιοδείες σε εργασιακούς χώρους.

Στο νοσοκομείο

Αρχικά βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου συναντήθηκε και μίλησε με εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος και του ΕΚΑΒ. Επίσης, είχε συνάντηση με τους συλλόγους των νοσοκομειακών γιατρών και των εργαζομένων στην οποία συμμετείχαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό από κλινικές και τμήματα που βρίσκονται σε οριακή κατάσταση λειτουργίας. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ανέδειξαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο , λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό και υλικά.   Ο Σ. Ζαριανόπουλος τόνισε ότι «είναι συνειδητή και σχεδιασμένη η προσπάθεια της Ευρωπαικής Ένωσης να αναπτυχθεί ο ιδιωτικός τομέας της υγείας και ασφάλισης , ώστε να δημιουργηθεί πεδίο επενδύσεων και κερδοφορίας για κεφάλαια επιχειρηματικών ομίλων που σήμερα βρίσκονται σε αδράνεια.» Στη συνέχεια ο Σ. Ζαριανόπουλος επισκέφτηκε το συνεταιριστικό εργοστάσιο γάλακτος «Τρίκκη» , όπου είχε ενημέρωση από τη διεύθυνση για την πορεία της επιχείρησης , ενώ στη συνέχεια μίλησε στους εργαζόμενους του εργοστασίου. Το απόγευμα επισκέφτηκε τη Φήκη Τρικάλων όπου μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση –συζήτηση   για τις πολιτικές εξελίξεις , τις επιπτώσεις τους στην αγροτιά , καθώς και για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Στις ομιλίες του σε εργαζόμενους και αγρότες ο Σ. Ζαριανόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην σχόλιο για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο σχολιάζοντάς την ως εξής:

«Όσο εύκολα ξεπερνά τις υποσχέσεις της στο λαό τόσο πιστή μένει στις δεσμεύσεις της στο κεφάλαιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με προσχηματικούς διαλόγους, παραπλάνηση, τόνους ψεμάτων, απειλές αστυνομικής καταστολής επιδιώκει να υπονομεύσει, να διασπάσει τον συντονισμένο αγώνα εργαζόμενων, αγροτών, επαγγελματιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass