Κυρίαρχο θέμα η προσβασιμότητα

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 17:28 | Τελευταία ενημέρωση: 27 Νοε 2015 1:11

 

Με αφορμή τη διοργάνωση Freemobility πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων στον Δήμαρχο Τρικκαίων. Αλλά η αφορμή, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, στάθηκε αιτία για μια πραγματικά ουσιαστική κουβέντα για το ίδιο το σχολείο. Τα προβλήματα στην εκπαίδευση και η σημερινή κατάσταση, τα όσα συμβαίνουν, ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά μαθαίνουν, η καθημερινότητα, οι τομείς παρέμβασης του Δήμου, απετέλεσαν σημεία συζήτησης.

Ενεργά

Πιο αναλυτικά, ειδικά, για θέματα προσβασιμότητας και με αφορμή τη διοργάνωση - όπου και πέρυσι η ομάδα του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων εντυπωσίασε - είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει ενεργά τον Δήμο Τρικκαίων. Οι δε παρεμβάσεις του από το 2014, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είχαν ως στόχο ακριβώς τη διευκόλυνση της κίνησης Ατόμων με Αναπηρία στην πόλη. Στο πλαίσιο, δε, της Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας, υπήρξαν πρόσθετες δράσεις, για την πραγματικά ανθρώπινη πόλη. Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε ότι και φέτος, η βοήθεια του Δήμου για τη διοργάνωση Freemobility θα είναι αμέριστη, αλλά σημαντικότερο είναι, να μπορούν οι μαθητές να διαβιούν σε μια πόλη: γι’ αυτό παλεύουμε καθημερινά, συμπλήρωσε. Ευχαρίστησε, επίσης, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν, για την προσφορά ενός ψηφιακού δίσκου (σι ντι), στον οποίο περιγράφονται οι όμορφες και σημαντικές δραστηριότητες των μαθητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass