ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΤΩΝ -23 ΒΑΘΜΩΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Ένας Άγιος Βαλεντίνος από την... κατάψυξη

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 0:03

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Ένας Άγιος Βαλεντίνος από την... κατάψυξη περίμενε χθες τους κατοίκους των βορειοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών καθώς οι θερμοκρασίες στη Βοστόνη, το Χάρτφορντ και το Πρόβιντενς έσπασαν κάθε ρεκόρ, αναγκάζοντας τις αρχές να καλέσουν τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η μετεωρολογική υπηρεσία κάλεσε τους κατοίκους να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη αφού προβλέπει ότι η θερμοκρασία θα πέσει στους -22,8 βαθμούς Κελσίου, αλλά με αίσθηση ψύχους -40 βαθμών, λόγω του ανέμου. Σε τέτοιες συνθήκες μπορεί κάποιος να πάθει κρυοπαγήματα μέσα σε λίγα λεπτά, προειδοποίησαν οι αρχές ζητώντας επίσης από όλους να φροντίσουν τους ηλικιωμένους γείτονές τους. Οι ακραίες θερμοκρασίες όμως χάλασαν τα σχέδια πολλών ζευγαριών που σκόπευαν να κάνουν ρομαντικούς περιπάτους ή εκδρομές. Άλλοι πάντως δεν πτοούνται από το κρύο καθώςπερισσότεροι από 2.000 άνθρωποι συμμετέχουν στην ετήσια "Βουτιά της Πολικής Αρκούδας" στο Σι Άιλ του Νιου Τζέρσι και κολυμπούν στον παγωμένο Ατλαντικό για να συγκεντρώσουν χρήματα για την ανοικοδόμηση της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass